Település és tájtervezés I.

 2010.02.04. 16:40

Itt van két file. Az egyik a tematika, a másik a tervezési feladat leírása.

buxa20.blog.hu/media/file/gyakorlat idobeosztas.pdf

buxa20.blog.hu/media/file/tervezesi feladat.pdf

 

2. előadás azaz kb az első: (feltéve ha valakit érdekel persze :D)

buxa20.blog.hu/media/file/telepéstájterv1_2előadás.doc

3. előadás 2010.02.18

buxa20.blog.hu/media/file/Telepéstájterv3_előadás.doc

Pekkerné Szabó Piroska

Pekkerne.szabopiroska@regioplan.hu

www.regioplan.hu

 

Itt be lehet lépni és le lehet tölteni a feladatkiírást.

 A jelszót direkt szedtem ki...

Vizsgaköteles ez a tárgy eredendően.

A vizsga az írásbeli vizsga, amely félévközi feladatot jelent jelen esetben. Ennek a feladatnak lesz a jegye a vizsga jegy is. Ha valaki nem fogadja el, akkor lesz valószínűleg vizsga lehetősége van. Ezen felül elméletileg átlagolva fogjuk kapni a jegyeket, ami azt takarja, hogy az egyes csoportok közös jegyet kapnak. Eldönthető lesz, hogy ki milyen jegyet kap a csapatból, ezek átlagának kell lennie a kapott érdemjegynek.

Tehát lehetséges az is, hogy ha egy csapat 3-as érdemjegyet kap. Legyen esetünkben 3 tagja a bandának. Ilyenkor: 3x3=9 tehát lehet hogy egyik emberünk kinlódott sokat a feladaton akkor (bár ez szerintem aljas egy kicsit és az ember nem így keresi a barátokat, de lehetséges, ha valakinek ilyen barátai vannak, tegye meg...) tehát:

2-en kapnak a csapatból 2-est, az ugye nálam 4, és egyikőjük egy 5-ös érdemjegyet a félévére. tehát mind összesen 9-et. Lehet, hogy nem jól értelmeztem, bár nem látom ismétlem öngamam ennek nagy értelmét. Nem a lustaságomról beszélek persze :D

Az első félév a zöldfelületekről, a települési rendszerek jelentőségéről fog szólni.  A második fele kertépítészet történet , a harmadik fele kerttervezés lesz az előadások témájának központjában :D:D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buxa20.blog.hu/api/trackback/id/tr461729618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása