A blogról

 2010.02.03. 00:57

Nos. Vissza olvastam a jegyzeteimet.

Annyit hozzá fűznék, hogy helyesírás és fogalmazási felületei nagyrészt olyan silányak, hogy csak na. Azt leszögezném, hogy ezeket a szövegeket folyamatosan írom az órán és csak azt, amit jónak látok. Nem másnak mint magamnak csinálom, de megosztom, hátha van benne jó infó, ami kell valakinek. Aki megelégszik ezzel a minőséggel, annak szívesen, aki meg nem, az meg ne olvassa többet. Megpróbálok valamicskét javítani rajtuk, de nem igazán engedi se ott se általában az időm, hogy végig pepecseljem az egészet. Majd eszer talán.

Nem lehet fogalmazást írni össze szedve úgy, hogy közben a tanár ide oda bele kap a mondandójába és nem tudod, hogy most fontosat kezd -e mondani, vagy csak az elején tűnik úgy. Vannak felesleges sorok, de ha gépel az ember és lemarad akkor ciki van. A koponyám ahoz meg kevés, hogy egyből bekezdéseket és konkrét leírást tudjak valós időben megfogalmazni a tanár mondókájáról. Tehát bocsánat, hogy kicsit néha zavaros. Nekem is az vissza olvasva néha, de azért tényleg meg fogom próbálni javítani, ha egyáltalán érdekel is valakit :D Még elvállik.

Csak ennyit akartam és ne kövezzetek meg. No meg a suliban ingyen kv-t elfogadok bármikor :D

ÜDv, B

A bejegyzés trackback címe:

https://buxa20.blog.hu/api/trackback/id/tr751724405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása